Zaboravite na troškove isporuke sa Wolt+

Volite da poručujete preko Wolt-a i želite da dobijete neograničenu besplatnu dostavu? Onda je Wolt+ samo za Vas! Uživajte u svim prednostima Vašeg članstva, kao što je besplatna dostava iz odabranih restorana i prodavnica u Vašem okruženju. Samo potražite u aplikaciji Wolt Partnere sa W+ oznakom i restoranska jela, namirnice, elektronski uređaji, cveće, potrepštine za kućne ljubimce, sočiva za oči i još mnogo toga će biti tamo po još nižim cenama. Wolt+ članovi takođe dobijaju 5% Wolt kredita nazad na sve porudžbine koje sami preuzmu. Upravo one koje poručite, a pokupite ih sami u povratku kući ili u prolazu. Zatim isti taj kredit možete ikoristiti da uštedite na sledećoj Wolt porudžbini. Ali dobre vesti se tu ne završavaju - pridruživanjem Wolt+ pretplati, možete besplatno uživati u probnom periodu od 30 dana i uštedeti još više! Nakon probnog perioda, Vaša Wolt+ pretplata iznosi samo 399 RSD mesečno. Pridružite se Wolt+ već danas!

Beograd, januar 2024.g.

About Wolt

Wolt je finska tehnološka kompanija poznata po svojoj digitalnoj platformi za dostavu hrane i robe, čije se sedište nalazi u Helsinkiju. Na Wolt-ovim aplikacijama (iOS i Android) ili na veb-sajtu, kupci mogu naručiti hranu i potrepštine za domaćinstvo od restorana i trgovačkih Partnera platforme, kao i da preuzmu svoju porudžbinu ili da je dostave naši Partneri Dostavljači. Wolt razvija širok spektar tehnologija, od lokalne logistike do programske opreme za maloprodaju i finansijskih rešenja. Takođe, vodi vlastite trgovine prehrambenih proizvoda pod nazivom Wolt Market.

Wolt je osnovan 2014. godine i pridružio se kompaniji DoorDash 2022. godine. DoorDash danas posluje u 31 zemlji, od kojih u 27 sa Wolt proizvodom i brendom. Wolt u Srbiji posluje od 2019 godine i prisutan je u 27 gradova širom zemlje.

Contact details

Receive Wolt news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually