Wolt širi svoju mrežu dostave po Srbiji - na redu je Vršac

Vršac, 4. april 2024. godine - Pored 25 gradova u Srbiji u kojima je dostupna digitalna platforma za naručivanje Wolt, od aprila ove godine, usluge te aplikacije biće na raspolaganju i građanima Vršca. Pored obroka iz restorana, preko Wolt platforme potrošači mogu da naručuju namirnice i druge proizvode, kao što su cveće, pokloni, modni ili elektronski predmeti iz maloprodajnih i trgovinskih lanaca. Šireći svoju mrežu dostave u Srbiji, kompanija na ovaj način nastoji da doprinese i ekonomskom razvoju lokalnih zajednica. Bliskom saradnjom sa prodavcima, Wolt stvara inovativne prodajne mogućnosti preko aplikacije za naručivanje. Osim toga, zahvaljujući digitalnoj platformi Wolt, građani Vršca, koji to žele, sada mogu ne samo da naručuju, već i da se bave dostavom.

„Kao novi pružalac usluga u Vršcu, oslanjamo se na dugoročna partnerstva sa lokalnom samoupravom u cilju podsticanja daljeg razvoja ovog grada. Naš cilj je da pomoću Wolt tehnologije doprinesemo ekonomskom rastu Vršca, da inspirišemo kupce našom ponudom i omogućimo fleksibilne i savremene radne modele za naše saradnike“, istakao je Ognjen Ljumović iz kompanije Wolt Srbija.

About Wolt

Wolt je finska tehnološka kompanija poznata po svojoj digitalnoj platformi za dostavu hrane i robe, čije se sedište nalazi u Helsinkiju. Na Wolt-ovim aplikacijama (iOS i Android) ili na veb-sajtu, kupci mogu naručiti hranu i potrepštine za domaćinstvo od restorana i trgovačkih Partnera platforme, kao i da preuzmu svoju porudžbinu ili da je dostave naši Partneri Dostavljači. Wolt razvija širok spektar tehnologija, od lokalne logistike do programske opreme za maloprodaju i finansijskih rešenja. Takođe, vodi vlastite trgovine prehrambenih proizvoda pod nazivom Wolt Market.

Wolt je osnovan 2014. godine i pridružio se kompaniji DoorDash 2022. godine. DoorDash danas posluje u 31 zemlji, od kojih u 27 sa Wolt proizvodom i brendom. Wolt u Srbiji posluje od 2019 godine i prisutan je u 27 gradova širom zemlje.

Contact details

Receive Wolt news on your RSS reader.

Or subscribe through Atom URL manually